lördag 28 oktober 2017

Soffliggarcross i Barkarby

Idag blev det ett lokalt crossrace i form av Soffliggarcross i Barkarby. Det var riktigt crossväder med regn och så en hel del lera på det precis som det ska vara när man kör cross.
Tyvärr hade nog regnet skrämt bort många för vi blev bara 6 som körde men det gjorde ingenting. Alltid kul och raca ändå.
Jag hade dock lite problem med mitt blodsocker som skenat ner till under 3. Jag har ju blivit lite mer insulinkänslig nu när jag kör med insulinpumpen också. Drog i mig en hel påse godisbilar innan starten men det gjorde inte så mycket för blodsockret. I vanliga fall hade det rusat upp till 20 efter så mycket godis.
Jag tänkte att jag startar i alla fall och hopppas det börjar verka så jag får upp lite fart på slutet.
Starten gick och Mikael drog iväg. Jag orka såklart inte hänga på men jag lyckades håla mig på en 2:a plats det 1 varvet av 5.
Men sen kom Daneil och Rille och körde om. Hade inget att säga till om utan det var bara att hålla sitt eget tempo.
På sista varvet började dock godispåsen värka och jag kunde öka farten. Såg att jag började komma ifatt Rille men det var en bitt fram och jag orkade inte köra ikapp hela vägen.
Fick med hela racet på film här också .



Grym bana och riktigt tungkört idag med all lera och regn. Hela banan var riktigt sugande och det var några backar som var riktigt tunga och hala att komma uppför trots att de var så korta.


Inga kommentarer: