söndag 20 augusti 2017

Längsta passet på flera år

Ville få till ett distanspass idag men viste inte riktigt vad och var jag skulle köra. Ville helst inte köra själv då det inte är så roligt att harva runt i flera timmar ensam.
Hade inte bestämt tid med någon så jag kollade på Facebook om det fanns några andra som skulle köra.
Såg att CK Vallhall skulle köra ifrån Specialized Concept Store kl 09:30. Kändes lite i tidigaste laget då det är en bitt dit också. Tänkte att jag ställer ingen kl så får jag se om jag hinner eller inte. Vaknade lite efter 08 så jag tänkte att jag gör ett försök. Slängde i mig frukost och hasta ditt och han ganska precis.

Det skulle bli en lång runda till Ösmo via ett varv runt Årsta Havsbad. Gick ganska lugnt och fint till efter Tyresö men efter Brandbergen så gick farten upp ganska ordentligt. 
Blev en del småryck och runt Årsta Havsbad gick det riktigt fort på sina ställen. Vi fortsatte sen mot Ösmo och tog en välbehövlig fika på Ösmo Plantshop Café efter för mig 85km.

Behövdes om jag skulle orka hem också.
Vi körde en annan väg hem via Sorunda. Tänkte att jag måste ta det lite lungt om jag ska orka hem och ha krafter kvar till morgondagens Skeppsholmsloppet som är sista deltävlingen i Stockholms landsvägs Cup. Drog en del i början men sen låg jag mest i klungan.

Vi möte även på Stefan Ljungberg och Stefan Kuhl ifrån CRT teamet som jag kör för som också var ute på ett riktigt långpass. 
De slog följe och hängde med in till stan. Började bli lite krokig på slutet så det var tur att det gick lite lugnare.

Kom hem och hade fått ihop 17 mil på 5h och 34 minuter med ett snitt på 30,6 km/h. Det var det länsgsta passet jag kört på flera år. Kände mig trots längden skapligt pigg ändå, behövde bara lite godis på slutet för att orka hem utan hammaren.

Inga kommentarer: