lördag 19 november 2016

Skogsdistans i lervällingen

Idag så blev det till att cykla lite igen. Har haft några veckor med lite alternativträning men idag var det dags att köra ett riktigt cykelpass.
Ville ut i skogen då det var lite blåsigt ute och jag tycker det är roligare att köra i skogen på distanspassen då det händer lite mer där.

Det har ju tyvärr blivit plusgrader igen så all snö har töat bort. Trodde dock det skulle vara mer snö i skogen alternativt väldigt lerigt men det var inte så farligt. På sina ställen var det riktigt mycket vatten men det var bara kul att köra igenom.






























Hade fått sällskap av Jonathan Wallin som är riktigt stark och han visade mig runt en massa fina spår upp mot Vaxholm.






























Vi körde det blåa spåret ifrån Arninge och det var riktigt fint. Cykelbart över allt förutom något träd som hade fallit ner på ett par ställen.
Vi körde ut hela vägen till Vaxholm och sen fick jag vända och köra tillbaka då tiden började rulla iväg.






























Det blev lite hårdkörning på sina ställen och Jonathan gasa på ganska friskt uppför. Efter 3,5 timme så började jag känna mig riktigt mör. Det är ju inte så ofta som jag kör så långt och nu hade vi dessutom gasat på lite också.

Solen började gå ner så det var nog tur att vi inte fortsatte förbi Vaxholm för då hade det blivit kolsvart när vi varit ute i skogen. Men någon gång skulle det vara kul att fortsätta där för stigarna var riktigt fina.





























Kom hem lagom trött efter lite över 5 timmar och 100km i sadeln. Blev lite längre än vad jag tänkt mig ifrån början men det var riktigt kul i det fina vädret.

Inga kommentarer: