onsdag 26 februari 2014

Scott Spark 900 Premium är hämtad på Cykloteket

Min nya Scott Spark 900 Premium kom igår så jag tog en vända till Cykloteket i Västberga efter jobbet idag med familjen för att hämta den.
Det är skönt att Scott kommer så tidigt med hojarna så jag hinner köra in dem innan det är tävlingspremiär.
Oskar var ivrig att hjälpa till som vanligt och snodde framhjulet och sprang iväg med det till lägenheten när vi klivit ur bilen. Han är så hjälpsam den lille mannen.




















Sen var det bara att montera ihop allt. Jag tänkte att det är lika bra att få allt gjort på en gång så jag klippte till alla vajrarna så att de inte skulle hänga och slänga.












Ställde in växlarna och och gjorde grundinställningarna till sadel och styre.












Får finjustera allt när det är dags att cykla sen. Jag har kört en likadan ram de senaste 2 åren så det går ganska snabbt att få till alla inställningar. Varför byta när det fungerar så bra. Är verkligen sjukt nöjd med den här hojjen och de innan jag kört. Har aldrig haft några problem med länkaget och cykeln är lätt och styv och går att låsa helt om jag skulle vilja köra stelt. Kan inte bli så mycket bättre.












Det ända jag ska göra är att lätta den lite med nya handtag. Sadel och sadelstolpe är redan bytt och sen kanske det blir en ny styrstam och antagligen ett par tävlingshjul.
Kommer bli grymt det här.




















Som vanligt är det nog mina ben som skulle behöva den största uppgraderingen men det är en annan historia.

Inga kommentarer: