måndag 10 december 2012

Resultat ifrån Tångacrossen och utrensningen av gamla saker fortsätter

Jag vet inte var all skit kommer ifrån. Idag har jag slängt ytterligare 2 fulla flyttlådor med gammalt skräp. Trodde inte det skulle bli så mycket då vi storrensa i somras. Men när jag börja gå igenom allt grundligt och gick lite på devisen har det inte använts det senaste året så skall det bort.
Det börjar likna något här nu. Det är fortfarande en hel del lådor kvar men de får vi ta när vi har köpt alla möbler som är kvar. Det är ju 2 nya rum här som skall möbleras på något set så det är lite förvaringsmöbler som skall in där.

Medan jag har varit hemma och packat och möblerat så har sista tävlingarna i CX cupen varit nere i Vårgårda.
Det var Tångacrossen som gick där nere både lördag och söndag där Magnus Darvell gick och van båda dagarna. Våran yngling i CRT Ludwig Söderqvist körde riktigt bra och gick och blev 2:a båda dagarna följt av Mikael Flockhart.
Fullständiga resultat ifrån lördagen finns här och för söndagen här
I totalen så gick Åsa Erlandsson och van överlägset i damprestige medan Magnus Darvell van ganska överlägset i herrar prestige.
Resultat ifrån totalen finns här

Jag var ju inte där så jag får bjuda på några fina bilder ifrån STHLM Cyclocross som gick vid Kungsträdgården förra året som jag fick av Pål Stålnacke istället.
 
Det var lite fina egobilder på mig ifrån Pål, tack för dem.
- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer: