tisdag 10 april 2012

45/15 intervaller och middag på Sushikungen

Blev ett snabbt pass på Monarken idag. Körde 2 set om 45/15*10. Jag har verkligen hatkärlek till de här intervallerna. De är så grymt djävla jobbiga så jag bara har lust att gå och dö.
Det bränner så hårt i ben och lungor så jag knappt klarar av att hålla mig kvar på cykeln. Ändå är det på något sätt skönt att köra, i alla fall om jag är skapligt pigg.

Startade på 500watt och lyckades hålla det i 6 intervaller sen var det kört. På de 3 efter så trilla jag ner på 430 watt på slutet men sista klara jag på 500watt.

Andra setet gick inte lika bra. Klara bara 3 intervaller på 500 watt och var nere under 400 på slutet. Konstigt nog lyckades jag mobilisera krafterna på sista och kräma ut 500 watt.

Sen var det middagsdags. Eva hade sålt sin gamla Focus Black Raider Special Edition så nu ville hon bjuda på middag.
Vi tog såklart en sväng ner till Kungens Kurva och Sushikungen.
Oskar var hungrig som få och drog i sig nästan 2 tallrikar med ris och avokado som de på Sushikungen bjöd på.
Det tackar både vi och Oskar för.
Sushikungen
Jag testade en Bento Bigiri idag. Fick även testa en ny sås till riset. Det var någon typ av sambal olek som var ganska stark men riktigt god. Passade riktigt bra till riset och Yakinikun.
Bento Nigiri
Hela personalen är verkligen grymt serviceinriktade där. De tog hand om Oskar när han hade ätit klart och inte kunde sitta still medans vi åt. Det tackar vi också för.

2 kommentarer:

STIZZE sa...

Vart ligger sushikungen? Heron city eller föR sig själv nånstans?

Per Kumlin sa...

Den ligger i samma hus som ICA Kvantum och Expert (mitt emot El-Giganten)