torsdag 8 mars 2012

Familjdag på Palmitos park

Idag blev det en heldag med familjen. Vi hade ingen väckarklocka då Oskar ändå brukar vakna runt 7-8 tiden. Men Oskar var lika trött som oss idag så han vakna inte förens 09;30, riktigt skönt med en ordentlig sovmorgon.

Vi tog en frukost och hoppa sen på buss 45 som gick hela vägen till Palmitos Park där vi skulle spendera dagen. Det var en fin liten park med allt från små reptiler till stora orangutanger. Men det var mest olika sorters fåglar.
Palmitos Park
De hade en rolig papegojasketch där det var 5-6 olika papegojor som gjorde en massa roliga trix. De hade även ett med vilda rovfåglar som vi tyvärr missade.
Vi kom precis upp när det sista numret för dagen var slut. Men vi fick i alla fall se örnarna och riktigt vackra och ståtliga fåglar.

Höjden på dagen var ändå delfinshowen. Snacka om finmotorik de stora djuren har. De hoppa upp 5 m och kunde på nervägen slå till en boll med bakfenan. Att de ens lyckades se var bollen var någonstans på flygturen var bara det grymt.

De gjorde en massa spektakulära trix som var riktigt roligt att se. Det var så att jag längta tillbaks till Egypten där jag fick simma med delfiner i det vilda. Det var nog en av de grymmaste upplevelser jag någonsin varit med om. Vi kom hem lagom till middag sen har det varit lugnt resten av dagen. 

Inga kommentarer: