söndag 8 maj 2011

Cyklotekets träningsläger

Idag var andra och sista dagen på Cyklotekets träningsläger. Vädret vissade sig återigen från sin bästa sida med sol och runt 24grader riktigt härligt.
Cykloteket träningsläger
Idag var det teknikpass på morgonen. Vi körde en del av röda mtb slingan på Lida som har en del steniga partier. Gick riktigt bra faktiskt och de flesta lyckades cykla utan att sätta ner fötterna. Som vanligt var den svåra bitten att hålla uppe blicken och planera linjen några kurvor i förväg. Mycket var också att fördela vikten rätt på cykeln och våga släppa bromsarna och få farten med sig.
Men efter lite övning så gick det riktigt bra.

Teknikpass
På eftermiddagen så var det konditionspass. Vi drog ut dem ett par varv på det gröna 5km spåret. Det var lite blandad styrka och erfarenheter på åkarna så det blev lite svårt att hålla gänget samlat. Men jag tyckte det gick ganska bra ändå då vi hade delat in åkarna i 4 grupper som hade en för och efteråkare så det inte skulle bli en allt för stor spridning.
Tyckte det blev en riktigt lyckad dag och det verkade som deltagarna tyckte likadant.

I Hjo och Tidaholm hade det gott bra för CRT också. Fredrik Edin knep segern förre Mikael Flockhart i Hjo på den tekniska och krävande banan och lyckades även vinna i Tidaholm så nu leder han SWE-Cupen XC strax före Mikael Flockhar. 

Inga kommentarer: