onsdag 11 maj 2011

Blev ett taskigt morgonpass idag

Hade planen på att köra ett 20minuters all in pass innan frukost idag men mitt blodsocker ville något annat. Hade 3,8 mmol/L när jag vakna så det var inte så lyckat att köra max på.
Tänkte att jag kanske skulle köra till jobbet i stället då det var fint väder men kom på att vi hade tvätten ikväll så det skulle bli lite tight.

Det fick bli ett morgonpass i alla fall på Monarken. Jag käkade lite och satte mig och cykla och det kan man ju räkna ut med arslet att det inte skulle fungera.
Klarade bara av 13½minut på 350watt sen dog jag.

Det verkar som jag har fått svårt att köra med högt tryck och hög kadens nu också. Körde på 3,5KP och 100 i kadens och det har gått helt ok i vintras då jag bara körde så men nu har jag börjat köra på 5KP och 70 i kadens och det har gått mycket lättare. När jag sen har växlat mellan 70 och 100 i kadens så verkar jag ha blivit sämre på att hålla 100 gemfört med förrut.

Jag har väl alltid varit känd för att dra ganska tunga växlar på MTB:n men samtidigt har jag kört ganska lätt på racern, kanske blir dags att växla upp där också för att få lite mer kraft.
Jag märkte det ganska tydligt på backintervallerna igår också. Ett varv testade jag att köra på lägre växlar och försökte hålla högre kadens men det varet tappade jag mer på Stefan än de andra varven.
Det kändes typ som att jag inte kunde få runt benen så mycket snabbare så när jag växla ner gick det bara långsammare.

Inga kommentarer: