söndag 3 april 2011

Tävling på Högdalstoppen

Vi var 6 stycken som skulle göra upp om att bli Hödalstoppens mästare idag. Då de byggde om mycket där så gjorde vi en bana som i stort set bara gick upp på ena sidan och ner på andra och så en liten bit i skogen där MTB Sthlm gick i början.
Vi körde som igår flest varv på 1h. Inte helt oväntat körde Micke skiten ur oss resten och han med 14 varv på den timmen.

Ville kör grymt starkt nu också han har verkligen lyckats få till intervallerna i Fritzl källaren på sin hemmabygda Monark. Från Hellasgorilla till ett riktigt elitsvetto, startar han i elitklassen så lär de andra grabbarna få se upp.
Själv han jag bara med 12 varv då Micke kom och körde om mig på sista varvet. Gick i alla fall bättre idag än igår. Fick fortfarande ganska ont i ryggen men det gick och trampa lite bättre.
Pulsen ville inte upp idag av någon anledning trots den hårda banan. Kanske för att ryggen satte lite stop för det.











Har inte hunnit justera in cykeln så mycket men jag tror att jag ska flytta fram sadeln lite och sänka styret en aning. Sen blir det nog lite fintunning av dämparna för att få till den där riktiga känslan när jag bara flytter över alla rötter och stenar. Blir till att testköra lite i skogen nästa vecka för att få till det sista.
Men den känns grym att köra redan nu, hade inga problem på den skogsbitten som var. Ryggontet tror jag nog mest är för att jag inte kört i skogen någonting i vinter. I vanliga fall brukar jag köra ett par gånger i veckan men nu har det varit så mycket snö så det har inte gått.

1 kommentar:

STIZZE sa...

Om några rundor lär ryggen vara van igen, samma problem hade jag förr när jag spelade hockey. Första 2-3 passen var vidriga för fötterna, domningar och värk.. sen gav det med sig och försvann helt! Jag har förresten exakt samma sak fast med händerna när jag kör skog nu, även det lär försvinna inom kort hoppas jag :)