torsdag 24 mars 2011

Årets rekord uppför Nybohovsbacken och Oskar som lyckats få i sig nappen själv.

Blev jobbpendling idag också. Körde hårt till jobbet den här gången. Tog ett varv uppför Nybohovsbacken och fick tiden 2:56 så det börjar artar sig. På hemvägen skulle det bli ett lugnt pass. Hade planer på att testa Hellas men redan vid Hammarbybacken så var det en massa snö och is så det var inte superkul att köra. Gick långsamt som fan och på många ställen var snön bara halvhård så där lagom hård så att en tjockis som jag precis skulle skära igenom och fastna.....:-/ Men på de få ställen det var tillräckligt hårt så var det kul att köra.
Ett snöigt Hellas
Blev inte allt för långrandigt ute i skogen utan jag drog vidare mot Skarpnäck och sen hem via Högdalen och Älvsjö. Kom hem till en liten skrikande Oskar, alltid trevligt:-) Men han gjorde framsteg idag. När han satt hos mig och tappade nappen så klara han av att sätta tillbaks den. Såg riktigt kul ut när han fumla med händerna.
Oskar har hittat nappen

1 kommentar:

STIZZE sa...

Det börjar ordna upp sig med tiden ser jag, lite mer lättcyklat nu än när vi harvade? :) Jag måste dit med crossen och prova snart nån gång..