lördag 22 januari 2011

En trevlig happyrunda på småhala vägar.

Tänkte jag skulle köra ett distanspass idag innan lillen trillar ner till världen så jag drog redan vid 9 för att inte komma hem allt för sent. 9 är grymt tidigt för mig i vanliga fall en trött lördagsmorgon....
Blev en sväng runt Mällarhöjdsbanan och längs Vinterviken innan jag åkte och möte upp Happygänget vid Hammarbybacken kl 10.















Vi tog en trevlig runda mot Hästhagen vidare mot Erstavik och Älta sen blev det en ny väg för mig till Tyresö och runt Dreviken mot Handen och sen hemåt via Trångsund Farsta och Högdalen.


Det var ganska halt på sina ställen och det blev en del småvurpor men ingen skadad som tur var. Jag höll på att dra i backen några gånger också men lyckades hålla mig på hjulen. Kom inte ihåg att mina gamla dubbdäck var så hala eller är det jag som har tappat stinget?

Resten av gänget skulle sedan till Bananza Konditori & Café på Ringvägen för att avnjuta en god semla. Jag hängde med till Gullmarsplan sen drog jag vidare mot Vinterviken och körde runt på stigarna runt vattnet.

Fick ihop 4timmar och 30minuter och ett medel på 144. Ett lagom hårt distanspass med en del hårda förningar.

3 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Det såg ut att vara en härlig runda. Jag måste planera bättre till nästa gång.

STIZZE sa...

Va, fuskar du med för-runda och efter-runda? :)

Rundan tog riktigt hårt på min kropp, både p.g.a vurporna, att jag inte cyklat ute på en vecka och vad jag gissar, att jag troligen spännde mig mer än normalt då det var så halt.. för överkroppen värker fortfarande nu dagen efter

Per Kumlin sa...

Ja Johan nu missa du ett fint pass igen:-)
Stizze tycker det var grymt av dig och ta dig runt utan dubbdäck. Det är inte lätt att köra avslapnat när man inte vet om hjulen kommer försvinna eller inte.