tisdag 11 januari 2011

Ännu mer skit är väck och 4x4 avklarade

Av någon konstig anledning så lyckades vi fylla ytterligare 2 stora sopsäckar med skit så det var bara att ta en vända till Östberga Återvinningcentral igen och dumpa skiten.
Men nu är det nog klart med städningen i lägenheten i alla fall. Förrådet går nog att tömma en del på också. Vi gjorde en ganska stor rensning förra året när vi köpte TV:n men det går nog att rensa en hel del till.
Han med ett 4x4 pass idag också. Brände av alla på 409watt. Kändes mycket bättre i magen nu när jag inte har dragit i mig en massa skitkäk också:-)

Första 2 gick bra. På 3:e fundera jag på om jag skulle dö och kliva av cykeln efter 3 minuter men jag lyckades hålla ut. Tänkte att jag nästan får sänka motståndet om jag ska klara sista.
Men jag startade på 409watt och började känna mig djävligt mosig efter 2minuter. När 3 minuter hade gått så var det nästan självmordstankar men jag klarade av att ligga på 409watt.
När det var 30sekunder kvar så var det bara att kräma ut det som var kvar så jag ställde mig upp och börja spurta så gått det gick och lyckades skrämma upp Monarken till 432-436 watt den sista halvminuten.
Det är konstigt att det alltid ska gå att plocka ut lite till på sista intervallen trots att jag känt mig så stum innan.
Dags att börja träna mentalt tror jag.

3 kommentarer:

STIZZE sa...

Monarken ger än jävligt bra mentalträning ;)

Thomas sa...

Det är lätt att i när man har 30 sekunder kvar, det är svårare när man gärna vill fullfölja alla 640 sekunder man har vid starten av den första intervallen... :-)

Per Kumlin sa...

Ja Monarken gör under.

ha ha ja det skulle kännas lite jobbigt att börja första intervallen med att spurta:-) Men då det finns krafter kvar på slutet borde det gå att öka lite på alla intevallerna och totalt dö på sista sekunden.