söndag 19 december 2010

Snöpuls nästan till Sorunda.

Idag tänkte jag köra runt 4 timmar men det blev lite längre på alla snöbelagda vägarna.
Börja med att köra till Stuvsta och sen vidare mot Lissma. Så länge var allt bra sen skulle jag ta den lilla vägen ut mot Ådran. Den var fint plogad så länge det fanns hus i närheten men sen såg det ut såhär.


















Inte riktigt vad jag tänkt mig. Fan kör dom inte åt det här hållet eller? Orka inte köra tillbaks då det bara var en tråkig 90 väg att välja på sen så det blev till att snöpulsa till väg 257.


















Körde sedan mot Tungelsta och upp mot Sorunda. Körde inte hela vägen till Sorunda utan vek av 6km innan mot Södertälje. Kände att tiden börja dra iväg i det tunga underlaget.
Körde sen vidare mot Rosenhill och Vårsta. Efter Tumba så försökte jag köra på cykelvägarna då bilvägen kändes lite för biltät för att köra på men det gav jag upp ganska snabbt. Det var i stort sett oplogat och spårigt som fan så jag gled bara runt och ner i diket hela tiden. Det var så där härligt tungtrampat så det nästan gick snabbare att gå.
Tog mitt förnuft till fånga och körde ut på bilvägen då jag ville komma hem någon gång idag...
När jag kom hem hade jag fått 4½ timme snöpuls. Fick bara 135 i medelpuls men jag var lite seg då jag bara druckit 1 flaska vatten och en PowerBar Ride Shots. Var glad att jag hade Powerbaren med mig för den behövdes idag då det blev ett lite långt pass

Inga kommentarer: