torsdag 25 november 2010

Dubbla pass idag.

Blev 1 timme styrka på morgonen. Körde mest benövningar. Blev utfall, knäböj, vadpress, och sen blev det lite rygg med rodd och den övningen som jag inte kommer ihåg namnet på där man börjar med marklyft och sen fortsätter med stången upp mot axlarna för att sedan sträcka ut ovanför huvudet.
På knäböjen i maskin blev det 115kg 3set med 5 repetioner, försökte hålla mig runt 90grader vid ändläget. På marklyftsövningen blev det 45-50kg i 4set om 5-6 repetioner.

På kvällen blev det ett roligt snöpass på 2timmar med Patrik E. Vi drog en vända runt Älvsjöskogarna. Var grymt mycket snö så vi fick typ en snitthastighet på 10km/h...
Men vi halka runt på småstigar och sladda runt och hade kul. Jag lyckades fastna i ett träd så att pannlampesladden gick av. Skulle ner för en backe och helt plötsligt blev det kolsvart. Fan nu körde jag sönder lampan i grenarna var första tanken. Fick hjälp av Patrik att hitta tillbaks och såg att grenen hade ryckt ur hela kabeln mellan batteriet och lampan.














Men det var bara att sätta tillbaks och fortsätta köra som tur var....;o)
Blev en vända till Älvsjö BMX banan där vi tog ett par varv sen blev det ett varv på Patriks crossbana vid Långsjön innan det var dags att dra sig hemåt. Var riktigt kul att sladda runt i snön. Hoppas att den håller i sig så jag kan ta fram skidorna snart också.

1 kommentar:

STIZZE sa...

Skitkul att cykla i snön, men ja det går fan inte snabbt, speciellt inte där det är upptrampat och fryst på i fotspår, oavsett hur stark man är så lever cykeln sitt eget liv och flyger höger-vänster som inte går att förutsäga ;)

Igår var jag ut mot erstavik och sen flaten, gena genom bagis hem när lamporna gav upp. Flatenbadets strand la man lite snygga kurvor i också, det gick att cykla ner, men omöjligt att komma upp när det plana ut, 2dm snö ;) Bilder finns på bloggen!