onsdag 3 november 2010

4x4, första på ett halvår.

Har dammat av trainern för att kunna köra lite effektiv träning när vädret inte är det bästa ute.
Tänkte att jag skulle börja med ett 4x4 pass idag. Gick väl sådär om jag säger så. Hade ett vagt minne av att jag körde på 360watt förrut och ville inte vara sämre nu så jag startade där.
Första och andra gick bra men på 3:e klara jag bara i 2½min sen var det kört, vilade i en ½min och lyckades köra den sista minuten.

Tog en längre paus sen på 6minuter och drog igång den sista. Det var verkligen svårt att hålla uppe kadensen. Känns som benen fortfarande är tokstumma efter löpningen i måndags. Lyckades hålla i lite över 3min sen dog jag totalt. Tog lite vila sen drog jag av 2st 30sekunders intervaller och lyckades hålla mig över 600watt totalt för att ta ut det sista.

Har nu fått ihop vinterhojjen med den nya gaffeln. Får tacka Pedalogerna som hjälpte till att kapa styrröret och fick av den gamla styrlagerkonan så att jag kunde återanvända den.
Trodde i min enfald att jag hade massa distanser till oket för skivbromsen men ack så fel jag hade. Nordiccycling fixade fram det lite snabbt så nu är hojen klar det tackar jag för.

Inga kommentarer: