måndag 21 juni 2010

Mina Revolver Racing hjul kom till Stockholm idag.

Fan vad snabbt det gick. Beställde Speedsession 38 hjulen sent på torsdag kväll och dom kom i morse. Tyvärr var jag inte lika snabb. Jag jobbar i Kista på andra sidan stan så när jag sluta jobbet så la jag benen på ryggen och sprang som en gasell till T-banan och kom med ett tåg som precis kom in.

Hade inte lika bra tur vid T-centralen då det var massa folk som skulle tränga sig ut ur t-banan för att sen bara ställa sig och glo när dom har gått av.

Missa precis tåget så jag ringde till Eva och såg till så hon kunde springa ner med nyckeln till bilen så jag bara kunde slänga mig in och ralla iväg.

Gasa på så gott det gick körde nästan med ställ genom rondelerna och kom ditt 18:01 men då var allt redan igenbommat. Fan vad surt. Kan dom inte ha öppet lite längre på vardagarna det är ju på liv och död det här, jag måste ju ha mina fina racinghjul..... Snacka om dagens i-landsproblem när jag nästan går av i limningen när posten redan verkat ha bommat igen för länge sen när klockan har slagit 1 minut över stägningsdags...

Inga kommentarer: