lördag 27 mars 2010

Fullspäckad dag med träning Kinabesök och parmiddag.

Idag har det varit fullt upp. Började dagen med att träna i 3½ timme med Stefan, Micke S och Justus. Vi drog en vända runt Ekerö och smacka på en timme på dyngen. Det var bara storkakan fram och minsta bak som gällde. Tur att det inte är allt för branta backar på Ekerö för det var skapligt tungt ändå. Jag kände mig fortfarande apstum i benen efter gårdagens utfall och knäböj på BodyPumpen så jag var bara glad att jag lyckades hänga med.
Justus hade ett nytt fint bakhjul med lite annorlunda ekring. Såg ut att vara styvt och fint.
När träningen var klar så åkte jag och hämta upp Hans som skulle hälsa på en snabbis innan han drog tillbaks till Kina. Hans flyg gick redan vid 19:30 så vi han inte med någon middag. Det blev lite spel på PS3:an i stället. Vi tog några varv på Special Ops i Call Of Duty Modern Warfare 2. Han blev lika frälst som jag så det dröjer väl inte länge innan han har en också.
Måste bara visa den tighta parkeringen jag gjorde igår när jag hälsa på hos mina föräldrar. Kan nog inte bli så mycket trängre än så här och det utan bakkamera. Så sug på den ni i Sveriges värsta bilförare.
Det var typ 1 cm till den bakre bilen.
och knappt en och en halv dm till den främre.
Så här såg det ut när det var klart, är riktigt nöjd med den faktiskt.
Nu bär det av till Fredrik och Camilla för parmiddag. Det blir ett trevligt slut på den här dagen.

Inga kommentarer: