lördag 13 mars 2010

Distans och lite sladd.

Idag var det jag Stefan Nilsson och Hjalmar Bengtsson som var dom tappra och tog en distansrunda i det fina vädret.
Det blev en sväng ut mot Ekerö och vi passade på att köra längs med isen där Vikingarännet hade gått förut.
Var ganska hårdpackat och fint men inte så mycket is.

Vi körde hela vägen från Alvik till Nockebybron ute på isen. Var riktigt kul.

Vi försökte oss på att köra Fornstigen när vi kom ut på Ekerö men det var alldeles för mycket snö och det var så där härligt hårt så man precis sjunker igenom så det tar tvärstop. Det blev ändrade planer så vi tog lite grusvägar och körde sen den vanliga rundan till OK och fyllde på vatten för att sedan vända hemåt igen.
Vi tog samma väg hem sen på isen.

Tempot hade gått ner ganska drastiskt nu. Hjalle hade dammat på lite första timmen och började bli lite seg och Stefan hade väl lite känningar från sin LCHF diet som han fått genomlida i veckan här. Stackarn hade fått ett blodsocker på 2,4 efter ett ganska hårt pass på TC:n. Det kan man snacka om genomklappning. Jag vet hur off jag är med ett sånt lågt blodsocker, då är jag inte kaxig kan jag säga. Då har man åkt på storsläggan deluxe.

Jag fick ihop 4 timmar och hade 135 i medelpuls. Hade runt 141 dom första 2½ timmarna men sen blev det som sagt lite mindre tryck i pedalerna. Blev dock en riktigt härlig tur i det fina vädret och solen lös i stort sett hela passet. Det märktes när jag kom hem.
Hade nämligen fått en riktig snygg solbränna från min mössa.

Ja nu har jag varit lite seriös och tränat. Nu ska jag bli oseriös och åka på kryssning med grabbarna grus. Grymt kul ska det bli. Det är ett gäng festprissar så dom kommer nog hålla låda hela kvällen.

2 kommentarer:

LännaSport sa...

Hej Per.

Jag vill kontakta dig. Hur gör jag?

Med bästa hälsningar,
Christoffer
Länna Sport

Per Kumlin sa...

Tjena Christoffer,
Du kan kontakta mig genom mtbnumber1@hotmail.com

Ha det bra
Mvh
Per