fredag 15 januari 2010

Maxtest igen.

Blev ett nytt maxtest på GIH idag. Hade inga större förhoppningar då jag hade grym träningsvärk från mitt styrkepass på gymet i onsdags. Hade kört max på benpressen, lyckades få upp 200kg 4x4 gånger i maskinen men sen var jag riktigt slut i benen.

Det är sällan jag får träningsvärk så det var lite otippat. Har ändå styrketränat en del men inte med den belastningen i år.
Åter till maxtestet. Kände mig riktigt stum och uppvärmingen med 50 i kadens kändes till och med lite småtung. Men när jag fick växla upp till 90 i kadens efter nästan 30 minuter så kändes det genast bättre.

Sen var det bara att börja kräma på. Efter några minuter så fråga Thomas som var testledare tillsammans med Fredrik om jag skulle klara 3min till och just då kändes det nästan omöjligt så jag skaka på huvudet men sen lyckades jag pressa mig 4minuter till och fick personligt rekord tror jag. Hade krämat ur 475watt i 20sekunder så det var ganska bra för mig i alla fall.

Thomas och Fredrik stod och höll låda och heja på riktig bra och stötta en så jag fick nog till några extrasekunder bara av det. Sen fick jag lite musik till och det är alltid uppmuntrande.
Det var också första gången på riktigt länge som det kändes mer i benen än i lungorna men det beror nog på träningsvärken från styrketräningen.

2 kommentarer:

Pontus sa...

Trollet seglarn!

Per Kumlin sa...

Ja han har odlat ett fint skägg så man knappt känner igen honnom.