fredag 8 januari 2010

C Sharp och Maxtest.

Idag har det blivit en lång dag med C# programmering igen. Har gått igenom testing and debugging. Kan behövas då det alltid blir något fel någonstans när jag sitter och skriver.
Har gått igenom lite Syntax Error, Run-Time Error och Logical Error och vilka metoder man kan använda för att hitta och åtgärda dom felen som Handling and Throwing Exceptions och användning av Trace Switches. Mycket jumbo bumbo har det blivit.

Tog en liten paus i arbetet och körde ett maxtest på rullen för att få lite träning den här veckan.
Gick sådär, började på 210watt och ökade 30watt varje minut tills jag dog. Kom ynka 4sekunder på 450watt sen var det klart. Det var 4sekunder sämre än förra gången inte allt för bra.
Ja det tar på krafterna att plugga. Får hoppas att det var tillfälligt, har ju vänt upp och ner på dygnet lite så det kan ha gjort sitt också.

Det är lite roligt, nu när det är jul och man ska ta det lugnt så känns det som jag har mer att göra än när jag jobbar som vanligt. Kan nog bero på att jag skjuter upp allt som inte är jätteviktigt och nu när det är lite tid över så försöker jag hinna med allt som har samlats på hög.

Inga kommentarer: