tisdag 10 november 2009

BOX och lite CX

Körde BOX idag igen. Blev ytterligare ett pass med nya roliga övningar. Den här gången var det betoning på styrka i överkroppen och en del utslagsgivande kombinationsövningar med slag och sparkar. Det fick bli min sista alternativträning för den här veckan då jag har fått grymt mycket träningsvärk av dom och jag hade planerat att köra cross i helgen. Hade tänkt köra både CX Cup avslutningen i Alingsås som Mölndals CK arrangerar och även ta mig ner till Borås och köra Ymercrossen som IK Ymers arrangerar trots att det inte är någon SM status för oss gubbar.
Förstår inte varför SCF inte har haft veteranklasserna på SM i CX när både landsväg och MTB har det.
Får väl dra iväg en fråga till gubbarna på SCF och höra varför det är så och hoppas på en ändring av det tills nästa år.
Vet att det är många med mig som gärna hade sett att det varit SM status i veteranklasserna också och att det är en hel del som stanar hemma då det "bara" är en liten vanlig tävling som det är djävligt långt att ta sig till.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har haft uppe SM-status på övriga klasser på projektet Svensk Cykel som förbundet håller i. Det och en del annat kring CX har diskuterats samt en massa tankar o förslag har lagts fram. Räkna med SM för Veterangubbar o tanter nästa år. Det ska bara vara så helt enkelt. Sen vill det till att vi får ihop nåra tanter som är med o kör också. Får väl införskaffa en hoj själv o träna på det där med av o påhopp på hojen :)

Kul att du var med o körde!!
/anki

Per Kumlin sa...

Det låter bra det så vi gubbar och tanter får äran att vara med och leka om SM medaljerna också.
Ni hade en rolig banan som jag gilla med lite mer tekniska inslag, så det var kul att ta sig ner och köra trots avsaknad av SM status.