lördag 21 november 2009

Blev ingen Svenska cykeldagarna för mig.

Var på G att sticka ner till Jönköping med Eva för att gå på Svenska Cykeldagarna för att se mässan och gå på Galan.
Tyvärr är bilen fortfarande på reparation och ingen av dom jag kände i Stockholm skulle ner så det blev ingen resa.

Idag blev det en riktig sovmorgon i stället till kl 11, så grymt skönt att få sova ut. Blev en skön tur till Hellas och slada runt i skogen i 3 timmar innan Jag, Eva, Jimmy och Åsa skulle skulle käka middag och gå och se New Moon på bio.

Det märktes att dom dragit ner åldersgränsen från 15 till 11år på den rullen. Fyfan vilket fjollträsk det var med där. Så fort någon i filmen vissa bringan så blev fjortistjejerna i extas och bara skrek. Lite smått irriterande skulle man kunna säga.

En till anledning till att man ska ha egen hemmabio.
Min hemmabio är snart klar. Det är bara det viktigaste som fattas nu och det är en riktig stor platt TV.
När den är inköpt så kommer jag nog aldrig mer gå på bio för då finns det verkligen ingen anledning till att göra det.

Jag har studerat nätet ett tag nu på en prissvärd platt TV. Det lutar åt att det blir en OLED då dom i stort sett har kommit ikapp Plasma TV: apparaterna i bildkvalitet. Helst skulle jag vilja ha en TV med local dimming LED backligts istället för dom mer vanliga med EDGE LED som inte har lika bra framtoning av dom svarta och mörka färgerna
Har haft siktet inställt på en Samsung UE-B8500 eller 9000,



LG LH9500


eller en Philips 46PFL9704H

Tyvärr så är det bara Philipsen som har kommit till Sverige än och den är den dyraste av dom. Det konstiga är att LG har tagit hit SL9500 till sverige som har EDGE LED medans den bättre versionen med backligth LED LG LH9500 inte har kommit hit än, den är tydligen billigare i tyskland än vad den sämre SL9500 är så jag hoppas den kommer hit snart.

2 kommentarer:

r4i card sa...

This all tv look so nice and attractive It look so nice and attractive I am really impressed with it so thank you for this

Per Kumlin sa...

Yeah they are all really nice and soon I will have one of them..;o)