söndag 18 oktober 2009

Hemma i kylan igen

Ja då har jag varit hemma en dag och längtar redan tillbaks till värmen. Åke, Gustav och Siw på IFA resor gjorde Italien resan riktigt rolig och bra.
Det fanns akiviteter att göra varje dag om man inte ville cykla och jag fick hjälp till och från tävlingarna så det var riktigt bekvämt. Var skönt med en riktig hejarklack som stod och gapa på en när jag körde också. Allt flöt på bra där nere och jag behövde inte tänka på något annat än att äta cykla och sova.

Nu är jag tillbaks till verkligheten igen så nu får jag laga mat, bäda, diska och städa igen och vädret behöver jag väll knappt nämna.... inte riktigt lika varmt och skönt här hemma direkt.
Det enda jag saknat där nere är Eva. Om min älskling varit med hade allt varit perfekt.

Har tagit det ganska lugnt sen jag kom hem. Var hos Niklas på parfest skulle man nästan kunna säga igårkväll. Vi var runt 5-6 par som tog det lugnt och snacka massa skit, var riktigt trevligt.

Idag blev det en lätt runda till Hammarbybacken för att se Team Ghost kompisen Micke köra lite downhill. Sen bar det iväg till svärföräldrarna i Upplands Väsby för lite middag.

Inga kommentarer: