fredag 18 september 2009

Happy trails

Jag har tänkt avsluta tävlingsäsongen med en liten happytävling. Det är Stockholm Bike Rally 4 som går av stapeln nu på lördag kl 12 i skogen runt Gamla Älvsjö IP.
Åkte dit efter jobbet och tjuvträna lite. Det behövdes verkligen för det är skapligt tekniskt med en hel del spårval som går att tjäna en hel drös med sekunder på om man kommer rätt.
Det var grymt mycket sten och en hel del snabba kurvor och väldigt knixiga partier på alla 3 delsträckorna som skall genomföras. Men det var ändå så att det gick att dra på skapligt om man höll rätt linje hela tiden hur kul som helst.
Har saknat lite av dom här roliga och flowiga stigarna på XC och långloppstävlingarna. Det har blivit alldeles för mycket grusväg på dom tävlingarna speciellt långloppen som nästan har blivit landsvägstävlingar nu för tiden.
Stod i valet och kvalet att köra Hammarby Hill XC men då det kostade en del och verkade vara mycket grusväg så såg SBR IV som ett roligare alternativ.
Ska bli riktigt kul att köra imorgon och få åka lite riktig MTB för en gång skull.
Skulle vara kul med lite fler tävlingar som SBR I, II, III och IV. Korta, snabba, spektakulära och publikvänliga.
Såg att jag blivit förhandstippad som vinnare också. Vilka förväntningar dom har på en...;o)
Nu ska jag äta lite middag. Eva har varit gullig och gjort pankakor med sylt och grädde, grymt gott ska det bli. Sen blir det till att ladda med en komedirulle på DVD. The Year One får det bli och inta lite Toblerone till det med Älsklingen min.

Inga kommentarer: