söndag 9 augusti 2009

Sista semesterdagarna är nu slut.

Igår blev det 5 timmar racer lite småhårt med Jimmy. Vi kötta på skapligt ut mot Nortällje via Täby. Vi kom tyvärr inte hela vägen till Norrtälje. Jimmy blev lite trött så vi vände när det var 2mil kvar. Då hade vi haft en medelhastighet på 33km/h så det hade gått undan lite i alla fall.
Vi körde sen hem via Vallentuna och Upplands Väsby och jag drog på några intervaller för att få lite V02 max träning. Fick rekordtid uppför den nya vägen uppför Nybrohovsbacken som jag och Jimmy hitta i tisdags.

Blev 2:24 den här gången, vet inte varför jag lyckas köra så bra efter ett långt distanspass. Det är inte första gången jag får bra tider efter att jag kört ett distanspass.
Jobbigt om jag ska behöva värma upp i 4 timmar innan jag kan börja köra riktigt hårt.

Medelhastigheten gick dock ner på vägen hem då det var lite motvind. Det blev 32km/h totalt så jag hann med 16mil på dom 5 timmarna och medelpulsen blev 148 varav 10min över 175 och 50min över 160.

Idag blev en riktig slappardag då Eva hade sin 30års fest igår också.
Blev lite halvsent, kom väl isäng runt 4:a. Blev någorlunda städat men det var ett par som blev lite överförfriskade och hade nog en ganska seg dag idag.
Här är grabbarna grus som höll ställningen meddans fruntimmerna sjöng karaoke.
Då det var våran sista semesterdag idag tänkte jag att det kunde vara skönt att åka ut till skärgården och få några sista soltimmar.
Sagt och gjort vi drog till Nynäshamn och tog båten över till Nåttarö.
Var första gången i år som jag simma utomhus i Sverige, snacka om i senaste laget. Var riktigt skönt att slappa därute på klipporna.

Vi skulle utforska "Drottningsgrottan" tror jag den hette på vägen hem men det var inte mycket att hurra över. Det var bara ett litet hål på någon meter så det blev en lite besvikelse.
Det var tydligen fler som tyckte likadant när vi skulle hem så vi fick inte plats på båten och den lilla jäkeln går bara varannan timme. Så det blev till att sitta och häcka på bryggan för vi ville inte missa en båt till.
Blev ingen träning idag då vi inte kom hem förrens 21:30. Men det gjorde nog inte så mycket ändå då det blev ganska hårt igår.

1 kommentar:

Eva sa...

vilka fina bilder du har med här.. Undrar vem som tagit dem....! ;)

Puss!!