tisdag 7 juli 2009

Lite intervall dagar

Igår så blev det rulle då det regnade ute. Hade ingen lust att bli blött. Jag drog av 7 st 30s med 6min villa emellan Det var äckligt jobbigt och jag trodde Punktlistanästan lungorna skulle hoppa ur under själva intervallen men när allt var klart så var jag inte så härligt stum som jag kan bli ibland. Jag började runt 800w på intervallerna och dom första 20s gick ganska bra men dom sista 10 då var det ren vilja. Ramla ner på lite under 550w på slutet av dom sista intervallerna

Idag var det tänkt att köra 6 varv på tempobanan vid Mällarhöjdsbadet men självklart börja det regna igen så det blev rulle idag igen. Blev 4 av dom gamla hederliga 8min intervallerna Börja friskt på 300w på första men sen blev jag stum och klara bara 280 på andra, 3:e och 4:e fick jag vika ner mig och körde bara 260-270w kändes inte allt för bra. Min rulle brukar vissa väldigt låga watt gemfört med andra jag testat så riktigt så illa var det inte men jag hade hoppats på att klara 300w på alla.

Eva och jag var på Apollo idag tillsammans med Johnny och Marie, Vi hade bestämt oss för att dra iväg en kortis efter SM för att relaxa ett tag. Känns att jag behöver komma bort och få ta det lugnt ett tag efter all stress och strul som varit.
Då en viss irriterande sak har käkat upp alla mina semesterpengar så var jag för första gången i mitt liv tvungen att ta ett lån för att komma iväg. Som tur var så är det räntefritt på 12 månader så det är bara aviuppgiften som tillkommer + en liten upplägningsavgift.
Har som motto i vanliga fall att kan jag inte betala cash så har jag helt enkelt inte råd och får vänta. Men nu kunde jag inte ändra semester så dom extra kronorna lånet gick på fick det vara värt. Så nu drar vi till Bulgarien Hotel Dunav i Sunny beach på söndag morgon den 19, fan vad underbart.

Inga kommentarer: