söndag 26 april 2009

Kattegattouren etap 2, förste förloraren igen.

Så var det dags för andra tävlingen i Kattegattouren. Det var samma bana som igår fast man körde baklänges den här gången. Vi starta tillsammans med junisarna som var före oss. Startskottet gick och jag försökte avancera så gott det gick bland ungdomarna. Tog starten i H30 men sen fastna jag bakom 3 juniorer och det var helt omöjligt att komma om. På slutet av varvet kom jag om tillsammans med Benny Andersson.
Han var starkare idag igen och drog ifrån mig också. Jag gjorde ett halvhjärtat försök att hänga på men benen ville inte riktigt.
Jag kände att tekniken satt där den skulle och jag hade flyt över allt i skogen och fick aldrig några direkta stopp. Det kändes riktigt bra och jag hade igångdragen efter kurvor bättre än förut men tyvärr så ville inte benen vara med så det gick inte så fort i alla fall. Men varvtiderna blev nästan runt ½min snabbare än igår. Tror det var lite lättare att köra åt det här hållet för det var inte lika stora stenar man skulle uppför idag. Nu kunde man bara dropa ner för dom i stället så det var riktigt roligt.
Det här är nog än av dom roligaste banorna jag har kört. Den var snabb och ganska teknisk och hade många roliga kurvor. Det enda som var lite jobbigt var att den var så tight så det var svårt att komma om.
Jag höll min andra plats imål och kom även på 2:a plats totalt ganska rejält slagen av Benny kan man lugnt säga. 3:a kom Martin Wenhov som jag tampades med igår. Jag körde ifrån honom i skogen idag och sen lyckades han inte riktigt komma ikapp. Tur för mig då jag inte var så stark.
För andraplatsen fick jag 3kg potatis och en lampa. Så nu blir det potatisgratäng i en vecka riktigt gott ska det bli....;o)
Fredrik Edin körde riktigt bra också och kom 2:a och blev 2:a totalt också. Han kan köra fort den grabben.
Sen var det bara att köra hem till Stockholm igen. Eva fick övningköra till Jönköping, gick riktigt bra. Snart kanske hon får det där jäkla körkortet så jag kan slappa när hon kör.....;o)
Måste bara få tacka Fredriks föräldrar för att vi fick bo hos dom. De ställde upp med mat och langning och hjälpte till jättemycket. Eva fick även hänga med Fredriks lillesyra Katarina och shoppa dojjor medans vi var ute och testa banan så hon var i sjunde himlen också. Nu fick hon äntligen göra något som hon ville och inte bara stå i skogen och langa.....;o) Kan det bli bättre?
Vi bjöds på grillat på lördagskvällen också, hur gott som helst, satt riktigt fint. Ett stort tack för den här helgen.
Snacka med Fredriks brorsa Martin. Han är en djävel på golf och gillar desutom snabba bilar precis som jag så vi hamna i en trevlig diskussion på kvällen där.

2 kommentarer:

Eva sa...

Fina bilder!! Vem har tagit dem??? ;)

Undrar just vem som ska laga den där potatisgratängen jag.. ska bli interesting...

Per Kumlin sa...

Ha ha, jag fick ju kämpa i runt 2 timmar för att fixar fram maten så då kan du få laga den så blir det väl jämt upp....;o)