söndag 6 juli 2008

Ytterliggare en fullspäckad helg har tagit slut.

Fredagen var min enda vilodag på den här veckan så den ängnades åt att plocka jordgubbar och storhandla med Eva och mina föräldrar. Det blev 10½kg jordgubbar, är man jordgubsnarkoman så är man.....
Det blev inte så lite handla heller, runt 3000 pix försvann från matkontot på en enda gång bara för att man är så djävla hungrig hela tiden. Både kyl frys och skafferi var tomt innan men nu är det fullt igen...
Hann även ta en runda på Sturehov, riktigt trevligt.

På lördagen så var det Power MTB i Västerås. Kände mig ganska sliten efter den hårda veckan så förväntningarna var inte så höga. Blev i alla fall en pallplats. Lyckades komma 3:a efter Gunnar Töjrén och Tobias Arneqvist. Var en riktigt kul bana faktiskt som gick på smala singeltracks som var lagom tekniska. Starten gick skapligt bra men sen hamna jag i något vakuum och låg och slödrog, sista varvet försökte jag skärpa till mig och det blev även mitt snabbaste varv. Resultat finns här.
Då Power meet arrangerades i Västerås så tyckte Häggot och jag att ta en flukt på alla raggare måste man göra innan man drar hem. Vet inte om Eva var lika uppspelt över det som Jag och Micke var....;o)
På sedvanlig raggarvis så måste man ha en djävla massa Wounderbaums i bilen
Och är man en riktig raggare så åker man inte omärkt förbi utan att lägga en sjuhelvetes lång lakris så är det bara.... Hann tyvärr inte få med hela på bild men det var en grym rökredå kan jag bara meddela när dom stod på bromspellen och spätta fullt på gasen....;o)
Så här lastar man en raggarbil. Öppna alla dörrar på vid gavel och tryck in så mycket folk det bara går. Ölbackarna kan man snöra fast på taket då man ändå klänger utanför bilen och tjoar mest hela tiden.

Det var en riktig schysst stämning. Alla prata med alla (kan bero på att dom flesta var apraka) och allt gick lugnt och finnt till. Dom bara gled runt i sina flådiga amerikanare och drack bärs så det stod härliga till....;o)
Powermeet är riktig stort. En av världens största raggarträffar. Så ska man ha en bra plats så gäller det att vara i tid. Här har några tagit fram solstollarna för att invänta karavanen som kommer om ca 4 timmar. Vi orka inte vänta så länge så vi drog hem.
På söndagen blev det lite lugnare. Tog en tripp upp till Eva:s kusins landställe i Norrtälje och relaxa lite gran.
Vi fick leka barnvakt åt Lindas och hennes man Markus barn till Evas förtjusning.
Dom var riktigt roliga dom små liven. Minstingen var bara 7veckor gamal så han sov mest. Ebba den lite större var en jäkel på att bygga och rasera sandslott fick man erfara...

1 kommentar:

Eva sa...

Haha vilken lycklig familj vi är!
Puss puss