lördag 29 mars 2008

Keps Cup i Källbrink avklarad.



Ja då har man kört sin första Keps Cup för året. Ha ha vilket misslyckande det blev för min del.

Då tävlingscykeln kommer nästa vecka fick man köra på sin trogna gamla vinterhoj istället.

Helstel och med skärmar och belysning på och slitna däck och rappande växlar så var det inte mycket att hurra över, inte på den banan i alla fall.

Men vad gör det? Jag fick ju träna lite och jag tog faktiskt starten, alltid något....;o)

Resultatet orkade jag inte bry mig om då jag ändå var så akterseglad. För dom som ändå vill se vilka som var med och hur det gick så finns resultaten här snart.

Tävlingshojen ska komma redan nästa vecka så det ska bli riktigt skönt. Jag får tacka Jimmy Lindgren på MTB Shoppen som har lyckats jaga fram den så snabbt. Så nästa vecka kommer man stå med en sån här cykel i stället, inte helt fel.

6 kommentarer:

Micke Häggqvist sa...

haha, nä de va ingen vintercykels bana direkt!

jag satt faktiskt och funderade under loppets gång varför det inte finns en "vinter cykels cupen". som någon form av motsvarighet till "vinterbils cupen" som du kanske har hört talas om?

Men de va en kul bana idag iaf:)
Distans imårn, 10.00 källbrink.(alla som ser är välkommna!)

Micke Häggqvist sa...

å ja, jag har bilder på dig;)
du får dom imårn tillsammans med alla andra!

Per Kumlin sa...

Tackar då har man lite bilder att se fram imot..;o)
Glöm inte sommartiden i morgon,
Syns i Källbrink.

Anonym sa...

Haha. det känns tryggt att det är du som upplyser om att vi ska ställa klockan Per. Jag ahde nog kunnat sätta pengar på att du skulle dyka upp i källbrink annars. Det verkade vara fint före i Gömmarskogen annars. Själv är jag fortfarande krasslig. Influensan verkar vara det senaste budet. Jaja... jag kommer kanske ner till stan nästa helg. lite distans då eller keps med er skulle sitta fint. //Micke

Anonym sa...

åhh... "dyka upp i källbrink kl 11:00" trodde jag att jag skrev. Snor hjärnan du vet. Det är inget skämt att man blir dum av förkylningar.

Per Kumlin sa...

Ja för en gångs skull så ska jag försöka komma ihåg sommartiden..;o)Influensa är aldrig kul du får krya på dig och komma i storslag till sista Keps Cupen, lite distanspass får du gärna hänga på också.
Hoppas vi syns till nästa helg /Per